Guness02 bizde bi sorun yoktu aslında evlendiğimizin 2. Ayında hamile kaldım ama bu normal gebelik değil di dış gebelikti ben ben çok tecrübesiz olduğum için çok çektim Dr Dr gezdim hiç biri dış gebelik olduğunu anlamadı kanamam vardı düşük tehlikesi var diyip gönderiyorlardı sonra bi tanesi düşük yapmışsın diye canlı kürtaja aldı yarısı gün kana baktı içinde parça kalmış diye tekrar canlı kürtaj oldum ve bunu beni bitirmişti tekrar kan bakıldı değer hala yüksek başka Dr baktı ve öyle anladı üniversite hastanesine sevk edildim çünkü neredeyse iç kanama geçirecekmişim oda yetmiyor o hastanede de çok çektim kabul etmediler iğne tedavisi yaptılar olmadı son çare ameliyat oldum tüpümün biri gitti ondan sonra da mecbur tüp bebek tedavisine başladım ilk hasneden sonuç alamadım değiştirdik ve o hastane çok iyi geldi bana ilk denemede tuttu çok şükür öyle şimdi bir oğlum var çok istiyor kardeşi olmasını çok dua etti ve güzel rabbim kabul etti şimdi 5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse inşallah 🤲🏻rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah