Ceyfer Hanimlar gectigimiz postlarda okumustum oturup belini duvara veriyosun bacagini kaldirabilirsen doguma daha varmis ama kaldiramazsan doguma az kalmis gibi. Dogrumu bu acaba ya varmi uygulayan merak ettim simdi yaptimda bacagimi kaldiramadim 🙄😄 bi korktum.
sonsuzmasalim Ceyfer arkadasimda aynisini demisti her sabah deniyordu kaldirabiliyordu ama öglen dogumu basladi😅 balti inanc yani
Beyza5 Ceyfer ben dâhâ 26 haftalığım ama iki bacağım da kalkmıyor sancı yapıyor ben de mi doğurucam yani😀 Ay Allah korusun dün zâten sancı yüzünden acile gittim oğlum bana benzemesin ben 6 aylık doğmuşum
Ceyfer sonsuzmasalim :)) hadii ya baya post acilmisti burda bende dedim acaba gercekmi demekki ben cok cabalamadim bir an once dogurmak istedigim icin 😄 gerci dahada var dursun biraz daha
Elaylama sonsuzmasalim ay buna güldüm 😂 sonunda evet doğru çıkıyor gibi bir şey bekliyodum ama doğurdu yazınca 😬
sonsuzmasalim Ceyfer bende kaldiramiyorum bacagimi daha 30 gün var bakalim🙈 insallah erken gelir diye umuyorum😅
Ceyfer sonsuzmasalim benimde 34 😄 bende aynen suan dogsun diyorum ama ya kuveze girerse diyede korkuyorum Allah yardimcimiz olsun valla zormus bu zamanlar
sonsuzmasalim Ceyfer girmezler Allahin izniyle. doktorum bana 38+0 oldugunda yine gel eger dogurmadiysan o zamana kadar suni sanci verebiliriz dedi. bebisim biraz kilolu da🤔😂
Ceyfer sonsuzmasalim bisey kalmamis ozaman :) bizimki belli degil artik 40tami gelir 41demi carsamba gunu gidicem bende bakalim ne dicek artik kaburgalarimin agrisindan oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum :) varmi sizde boyle bisey keske banada dese 37-38 dogum olcak diye 😬
sonsuzmasalim Ceyfer bendede vardi aynisindan. ahududu yapragi cayini icmeye basladim 35 haftalikken rahatlattigi söylendigi icin ve cok faydasini gördüm. agrilarim hala var ama en azindan eskisi kadar siddetli degil🙈
sonsuzmasalim Ceyfer icmeden önce ama doktorunuza danisin bazilarinda erken dogum riski olunca tavsiye etmiyorlar her seyi yumsattigi icin rahim agzini da yumusatabilir
Ceyfer Beyza5 yok canim dursunlar daha evet seninki daha minnakmis 😊 dogumla alakasi yok bence yani o sekilde oturupta hamile olmayan bile zor kaldirir bacagini :)
sonsuzmasalim Elaylama ahaha🤣 arkadasimda inaniyordu buna o yüzden her sabah yapardi😅 bende onunla beraber yapiyordum ben kaldiramiyordum o kaldiriyordu ama dogumu yapan o oldu🙈😂
Elaylama sonsuzmasalim vallahi ben 1 aydır sol bacağımı havaya kaldırmayı bırak 1 cm oynatamıyorum doğursam 50 kere doğururum o zaman 😬
Ceyfer GamzeCan evet oyleymis ama ne kadar dogru 😄 ben normaldede yapsam kaldiramazdim sanirim bilemedim kaldiramadim ben yakinda dogurursam yazarim artik dogruymus diye 😄