Mommya Mervee__ Allahım bide para verdim ben buna ya sinirlendim napıyım şimdi o eczaneciyi ben iade de almazlar 😑
Zeyasln Mommya ozmn kırmızıya döner bozuk değildir bnmde adete 9 gün varken yapmıştım beyaz çizgi çıkmıştı kimse inanmadı bana sonra koyulaştı hoş kısmet olmadılar ama pozitif olma ihtimali yüksek takip te kalın
Mommya Mervee__ kaset testle yapacağım inşallah 1-2 güne gelirse sipariş verdim bakalım o gösterir mi o da Surelab inşallah iyidir
Mommya Mervee__ valla on tane kaset test aldım her güne bir tane adete kadar öyle de sabırsız biriyim 🥲
Prensesss2016 Mommya aynı senin gibiyim 😂 çok sabırsızm bende 3tane test yaptım 3 gündür bugün daha 9. Gün yumurtlama günlerini değerlendirdim ovulasyon la hiç belirtimde yok habire test yapıyorum 5 10 dkdan sonra çizgi var ama kuruma çizgisimi bilmiyorum
Zeyasln Mommya evet ben Normal kaset testle yapmıştım kırmızı olan yer beyaz çizgi şeklinde çıktı günlerce 5 gün varken felan açık renk oldu pembe günden güne koyulaştı 4 5 gün daha bekleyin tekrar yapın