Merve_ceyhan0803 Kızlar bu hafta da hiç yolculuk yapan oldu mu bayramda köye gitmeyi çok istiyorum bi aksilik olmazsa doktoruma da danışcam tabiki herhangi Bir sorun olmazsa gitmeyi düşünüyorum doğum öncesi iyi gelir diye
Zumrakus Merve_ceyhan0803 canım ben o haftada köye gitmiştim. AMA 1.30saatlik yolculuk yapmıştım.Doktoruma sorduğumda önermemisti.Suyun gelebilir demişti.Ben çok bunaldıgim için 1.30 saatliğine gitmiştim özel arabayla. Nasipse bu perşembe ameliyatim var.5Saat biraz uzun bir yolculuk senin yerinde olsam riske atmazdim
Bernush Merve_ceyhan0803 maşallah çok az kalmış, sizin yerinizde olsam gitmezdim. Ne olacağı belli olmaz, yakın da değil. Hani doktorunuza gelmek isteseniz vakit alır. Sağlıkla vaktinde kucağınıza alın , hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Gizemmnur- Merve_ceyhan0803 doğuma çok yaklaşmış oluyorsun herhangi sıkıntılı bı durumda doktoruna ulaşman yada hasteneeye gitmen zor olucsksa bence gitmemelisin bilmiyorum benim fikrim bu yönde şahsen ama doktoruna danış yinede o en doğru olanı söyler
Gizemd-01 Merve_ceyhan0803 35+6 da 6 saat yolculuk yaptım. Doktoruma danıştım. Yapabilirsin dedi. Yolculuk sırasında doğum başlama ihtimali her zaman vardır dedi. Ama yolculuk doğumu tetiklemez dedi.
Merve_ceyhan0803 Gizemd-01 bende danışacak bakalım ne diyecek suanlık herhangi bir sıkıntım yok zaten gebelik şekerim hariç