metemom_ benimki de aynı oldu yanımda kalmamasına rağmen doğumdan sonra ziyarete geldiklerinde bile bana neler söyledi o kadar çok canımı sıktı ki anlatamam sana ama şimdiki aklım olsa hiçbirine izin vermezdim söylediği şeylerin cevabını verirdim en azından şimdiki pişmanlıklarımı hiç yaşamazdım hiç kendini sıkıntıya sokacak bir durum yok canım bana sorarsan kale alma umursama çok zor ama ve kendi iyiliğinden başka da hiçbir şey düşünme ben şöyle düşünür mü ay böyle yapar mı ay bunu der mi sakın bu hatalara düşme sonradan çok pişman oluyorsun sen nasıl rahat edeceksen senin için en iyisi neyse her zaman için önceliğim kendin ol doğum zamanında yapılan böyle başkaları için yanlışlar gerçekten insanın pişmanlığı oluyor bence senden daha değerli hiçbir şey yok bu dünyaya bir can getireceksin bugünler geri gelmeyecek kendine verdiğin değer kadar değerlisin hem de değerini kendin oluştur doğrusu kimseye ezdirme kendini benim doğum umda çok az kaldı öbür kızım da yaptığım hataların hiçbirini yapmamayı düşünüyorum zaten artık herkes farkında herkesi düşündüm herkesten de çok darbe yedim