Bebek35bebek İyi günler bugün bebeğim 5 haftalık 5+3 te doktor randevusu aldım siz keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman dinlediniz ve bu süreçte oruç tutuyormusunız ?
Fatmavural97 Bebek35bebek 5 haftalıkken gördüm keseyi , 27 martta kalp atışlarını dinlicez inşallah. Oruç tutmuyorum bende 🥹
Pembesarelle2 Bebek35bebek 5+3′de karından gördük Şuan 6+2 olduk 29 Marta randevu aldım kalp atışı için
minikfasulyeannesii Bebek35bebek Bugün gittim 6 haftalık dedi ultrason da SAT göre 8+5 10 gün sonra veya 2 hafta sonra gel dedi bakalım nasip olursa duyarım inşaAllah
Bebek35bebek Asli_uyar sizinle aynı gün muayene olucam o zaman inşallah bizde görürüz sağlıkla kucağınıza alın 🐣
Bebek35bebek Pembesarelle2 teşekkür ederim inşallah bende görürüm sağlıkla kucağınıza alın dinleyeceğiniz en güzel ses eminim 🥹🐣
numix Bebek35bebek inşallah siz de görürsünüz çok heyecanlı süreçler 😍 ben hala hamile olduğumu idrak edemiyorum 😂
numix Fatmavural97 ben de tam 5′te gideceğim. Ya çok tatlıı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍🌸
kalorisizpatates minikfasulyeannesii son adetiniz 18 Ocak civarı mı, benim de kalp atışı duyulmadı bebeği alttan zar zor çok ufak gördü kalp atışı henüz yok dedi 10 gün sonra tekrar gelirsin dedi sağlıksız olabilir dedi çok üzülüyorum
Bebek35bebek numix bemimde en belirgin belirti halsizlik uyku hafiften kasık ağrılarım oluyor halsizlikten dolayı hemen ocean mummy kullanmaya başladım içinde bütün vitaminler mevcut daha iyi hissediyorum kendimi