skulentizm Kızlar cuma 1682 Bugün 2867 değerlerim nasıl? Ayrıca TSH 14,2 çıkmış normal değerden yüksek Serbest T4te 6,13 ile çok düşük çıktı 😓
1palyaco skulentizm artış az olmuş . Tsh için doktora gittiniz mi? Oldukça yüksek çünkü ilaç kullanmanız gerekebilir.
1palyaco skulentizm endişe etmeyin tsh yüksekliği gebelikte sorun ama gebelikte iken bile ilaç kullanılıp düzelen bir değer benim bir arkadaşımında yüksekti ilaç kullandı . Artış bana az geldi üç gün olmuş ama aşırı az değil gebelik devam ediyor olablir .
skulentizm 1palyaco hemen doktora gittim. Alttan muayene ile keseyi gördük. Biraz düzensiz bir keseymiş ama tsh yüksekliği bunun sebebi olabilirmiş. Şimdi ilaca başlattılar düzelir dediler
1palyaco skulentizm ya güzel haber evet dediğim gibi tsh etkiliyor ilaçla düzelir doktorda demiş zaten.Benim arkadaşımın bebeği doğdu 11aylık şuan . Gebeliğinin başında tsh için ilaç kullanmıştı . Geçmiş olsun sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Eylulakbas Hiç endişe etmeyin bende henüz çok yeni gebelik yaşıyorum öyle ki kese bile göremedik daha ben 10 martta Hcg 148 . 15 Martta 650 çıktı şimdi yarın tekrar kan verip bakacağız Hcgye Ve şöyle ki tsh benim 35.35 çıktı hemen ilaç kullanmaya başladım. İyi düşünelim iyi olsun benden daha iyi değerleriniz 🤲🏻