Elvn Busrababuz valla bnde bugn aldm bebek arabsini indrmdeydi bn iyi yaptgimi dusunyrm birde uyku tulumu bebek bzi tarak makas seti falan aldm
Pnr_jr Busrababuz İnşallah canım daha hastane çantası var😅 çekim kıyafetleri.. bebek odası süsler aksesuarlar ...
Bubusu Baharimmmm ahh kuzum benim eşimin tarafıda öyle evlenirken bile babası sadece takıları aldı herşeyi eşim yaptı saolsun ❤️ Allah eşimden razı olsun ki bebeğine kıymet veriyor. Kaynanam olmadığı için beni pek arayan soran olmaz
Sezgin Arife3507 ben yumuşaklına baktım alırken hatta bugün bir tane daha aldım. %100 pamuklı olmasına ve desenine😍😍 çok güzel desenler var
Arife3507 Sezgin ne kadara aldiniz peko netten baktim hep cesit xesit birde genelde kullanim amaci tam olarak nedir😊😊
Sezgin Arife3507 ikisini de e bebekten aldım . İlkini 24.90 a, 2. Yi indirim vardı 19.90 a aldıl 2 3 tane daha almayı düşünüyorum. E bebektekileri tavsiye ederim yumuşacıklar😍😍
Pnr_jr busratasci- Henüz almadık ama invidyo enteresan geldi onu düşünüyoruz. Olmazsa da weewell alabiliriz. Siz araştırdınız mı?