tuvba_ geçen çarşamba kan verdim hamilelik için 3 gün içinde sonuçlar çıkar dediler fakat e nabızda sonuçlarım gözükmüyor. sizce bugün hastaneye sonuç için gitmeli miyim
ipeklinaismom tuvba_ 3 gün çok geç keşke özele gitseydiniz bir saate cikiyo 90 lira civarıydı birde pahalı değil
ipeklinaismom Rabiul sadece beta ise 500 değildir genel kan o.fiyatta , birde önemli yanı 3 gün beklemekte ne bileyim
Momofates Sağlık ocakları öyle maalesef 3ü geçebiliyor bile taşıyıcı sistem oldukları icin hastaneye gitseniz de hemen öğrenmek icin birdaha kan isteyecekler
Rabiul ipeklinaismom betaya 500 verdim 🥲 genel kan olmuş olsa sağlık sigortam var karşılıyor zaten ama dediğiniz gibi özelde 1 saatte çıkıyor en mantıklısı öyle
ipeklinaismom Senmsii anladım konuma göre fark ediyor sanırım ama sonuçta önemli bir durum imkan varsa verilebilir beta yükselişe bakmak için iki günde bir kan verilmesi lazım bir sonuç üç günde çıkarsa takibide zor olur
Senmsii ipeklinaismom Kesinlikle öyle tabi takibi kolay olması için özeller daha mantıklı durum el.verdikce