ipeklinaismom Aleydi ben henüz almadım ama arkadaşım.aldi çalışamaz.raporu kuruma teslim etti sistemden otomatik düşmüş başka biyere başvuru yapmamiz.uc postada yatmış para
MasalAlparslanMom Aleydi bitanesi dogum yaptiginizda hastaneden otomatik basvuru oluyo, bitanesi de kimlik basvurusu yaptiginizda Miktarlari da şöyle
ZeynepDuru17 Aleydi basvurmana gerek yok çalışan anneysen rapor paran yatıyor zaten çocuk paranida ptt yatırıyor
ipeklinaismom MasalAlparslanMom bunları herkes aliyo.calisan anne için bu sene sanırım 40 bin civarı onu soruyor
MasalAlparslanMom ipeklinaismom bu arada bunlari herkes de alamiyo,anne yada baba biri bile sgkli degilse 857 lira olani alamiyo, şimdi okuyup yanlis anlayan da olabilir 🙃
SAO ipeklinaismom evet bu 40-50 bin olayı nedir 32 haftadayım çalışabilir raporu aldım 37 de ayrılacağım iş verene raporu ilettim. doğum zamanıda rapor vereceğim değil mi? sgk dan yatan ödememi 40 bin bilen aydınlatabilir mi :)
MasalAlparslanMom ipeklinaismom icerige bakinca dogum yardim ucreti ama bende o destekleri yazdim iste☺️
MasalAlparslanMom ipeklinaismom 556 lira olani herkes aliyo hatta 1. Ve 2 . Cocuk olarak miktar degisiyo. 857 lira olan anne sgkli calisansa anneye, degilse baba sgkliysa babaya. İkiside sgkli degilse bu ödeme alinmiyo
ipeklinaismom SAO 49 bin yazıyor internet de ama kişiye göre maaş ve prim miktarına göre değişiyor ücret yatan
ipeklinaismom SAO bazı kurumlarda rapor alınca sisteme otomatik dusuyo başvuruya gerek yok kurumunuza sorun bunu muhasebecinin yapması lazım doğumdan sonra üç postada yatıyor genelde bazı yerler maaş gibi her ay da oluyo
saudade_ SAO doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta toplam 16 hafta analık iznimiz var. İzne çıkıp çalışamaz raporunu muhasebecinize veriyorsunuz. Doğumdan sonra da brüt maaş üzerinden kesintilerle birlikte 4 aylık maaş alıyoruz diye biliyorum
Fhnxxhnxdhnbg- ipeklinaismom bende 32 de aldm çalşmaz raporu şuan 36 yız siz kaç haftalıksnz doğumdan hemen sonramı yatıyor