Adlimseyda Ebrarabla_06 https://mutluresim.com/images/2024/03/21/zA2t59.jpgBana da bakabilir misiniz? :) 12 haftalığız
Ebrarabla_06 ObirSirin pozisyonuna kafa yapısını keseyi kese şeklini kese yapısına bebeğin duruşuna kemik yapısına bunlara göre tahmin ediyorum ben😅😅
Ebrarabla_06 busraksm çok sevindim çok şükür canım benim çok mutlu ettın beni 🥳🥳🥳Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🥰🤲
Ebrarabla_06 Ozlemkubra Doktor ne dediyse odur canım benimki sadece bir tahmin hissediyorum mu dedi görüyorum mu dedi
Deremin Benimkine de bakar mısınız az önce gittim doktora bu günü bekliyordum atmak için @Ebrarabla_06
Efse Ebrarabla_06 teşekkür ederim canım hayırlısı Allah’tan ama insan merk ediyor öğrenince haber ederim inşAllah 🙂
M-gok Ebrarabla_06 Ebrarabla_06 sabahtan beri sizi arıyorum ebrar hanım buldum sonunda 🌹🌹😀8 haftalık karından ultrason 
Deremin Ebrar abla lütfen benimkine de bak çok merak ediyorum üç gündür bekliyorum ultrasona girmek için çok erken daha ama tahminini almak isterim @Ebrarabla_06 
Deremin Ebrarabla_06 ay hadi inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun herşeyden önce ben erkek istiyorum bir kızım var oğluşumda olur inşallah 🌸