Ecemylmz 37 haftalık olduk kızlar birkaç yer de doğumdan önce kullanılmaya başlanması gerektiğini okudum bazı yerlerde de doğumdan sonra başlanmalı diye okudum, kullanan var mı, nasıl kullanmalıyım?
Turuncuk Ecemylmz merhaba ben 34 haftalıkken başladım şu an 36 kullanıyorum yani sürüyorum ben de öyle okumuştum ama iki türlü de faydası oluyormuş sanırım
antk_05 Ecemylmz doğumdan önce kullansanız daha iyi olur 34. Haftada başlamıştım bende arada zeytinyağı da sürdüm 37. Haftadan sonra günde iki kere kullandım. Doğumdan sonra hiç çatlak ya da yara olmadı sadece ilk başlarda ağrı oluyor hafif o da normal
Turuncuk Ecemylmz evet günde bir kere kullanıyorum bir de gümüş kapak aldım üzerine de onları kapatıyorum Çünkü gerçekten ilk Gebelimde bebeğim doğduğunda göğsümde dolayı basit olmuştum çok zor zamanlar geçirmiştim önlemimi önceden almak istedim
Ecemylmz Turuncuk Ya evet maalesef öyle, çok iyi yapmışsınız. Ben gümüş kapak almadım ama kremi sürdükten sonra ne yapabilirim kurumasını mi beklemeliyim
Turuncuk Ecemylmz yani çok beklemenize gerek yok bence zaten hemen emiliyor ve üzerinde kalıyor göğüsün