1palyaco birkimseee suya damlatabilirsiniz. Ama yağlı bir yapısı olduğundan bardağa yapışırsa almanız gereken kadar alamazsınız . Ekmeğe de damlatabilirsiniz .
hepoyleolurzaten__ birkimseee ben direk ağzıma damlatiyorum normalde herşeyden benimde midem bulanir ama yağ gibi zaten doktorum bana ekmeğin üstüne yada meyve suyuna falan damlat dedi ama ben direk ağzımq damlatiyorum 😂
Ays-0 birkimseee 2 damla ekmeğe damlatiyorum, midem bulanıyor yiyeceğim yemeğe 2 damla yapiyorum bazen
Aysegul1805 birkimseee d vitamini yağda çözünen bir vitamin ve metalle teması çok istenmiyor kahvaltıyla birlikte yumurtana damlatabilirsin mesela yada kahvaltı sırasında ekmeğe damlatabilirsin
SinemMmMmMmMmM birkimseee bende kullanmıştım doktorum bana kaşığa damlatıp direk içmen gerekiyor suya falan karıştırdığında bi anlamı olmaz değerini kaybeder demişti canım 😊 sende bi doktoruna danış istersen
Seymaaogretmenn12 Bir parça ekmeğe damlatıp yiyorum doktorum bu şekilde tavsiye etmişti . Böyle midemi bulandırmadan rahatlıkla kullanabiliyorum suda yada direk içerek kullanamadım ben
Lilipadq birkimseee tatlı kaşığına damlatıp direkt alıyorum. Üstüne de bir bardak su içiyorum o yağlı hissi gidiyor
Sadeceanne2 birkimseee b birkimseee kuzum bende kullanamıyorum. Ama devit3 haftada 2 kez jel şeklinde içilen var. Beni iğrendirmedi. Minicik zaten. Küçücük bir şey hiç tadı yok onu dene doktor çok önemli o dedi
Sadeceanne2 birkimseee deneyin İnanın Sıfır tat küçücük mercimek kadar jel bir tablet Haftada 2 kez kullanılıyo diğerleri eziyeti