Gul616161 Kızlar bugün tedaviye başladım. Gonal F 2 kutu verdi size kaç kutu vermişti bazısı 3 diyorda
mom28_ Gul616161 bana 3 kutu vermişti ben 1 kutuda fazla yumurtam gelişti 2 gün içinde hemde aşılamam iptal oldu o yüzden dozunu uyarın doğru düzgün ayarlasınlar cok etkili bi igne emeginiz bosa gitmesin tabi tüp bebek hastası degilseniz aşılama iseniz
mom28_ Gul616161 rabbim olumlu sonuclar versin inşallah emeklerinizi boşa cıkarmasın sebep neydi neden tüp bebek
Gul616161 mom28_ eşimin sperm sayısı düşük bebeğim. Doktor bu ay sana transfer yapmayı düşünüyorum dedi. 2 kutu gonalf 3 kutu cetriotide verdi. Bugün ilk iğnemi oldum. Cuma kontrole gidicem🙏🙏
Gul616161 mom28_ aşılamayı ben kendim tercih etmedim kuzucum. Tutma olasılığı düşük diye düşünüyorum. 3 ay çatlatma iğnesi kullandım. Oda fayda etmeyince buna karar verdim
Dost12 Canim Ben cok kullandim ya saymadim ama 6-8 kutu kullandim ya. Az önce de catlatma ignesini oldum resmen bugün 6igne vuruldum piskolojim iyice bozuldu ya carsamba yumurta toplancak insaAllah
Dost12 Gul616161 kusma bas agrisi yaparmis bende mide bulantisi cok yapmisti🥺sen ama Doktoruna danis olabilir normal derse iyi. Ben sordum bunlar normal dedi