Sedefkitir12- aysegulalatas ilk kızımda 13 te öğrendim suan ikinci kızıma hamileyim onu da 13 te öğrendim
111anonim111 ben 16. haftada öğrendim ama doktor tam net birşey söylemedi daha ayrıntılıyı bekliyorum☺️
Hulya-003 14+5te öğrendim 💙erken haftalar da hiç gitmedim net olsun istedim bi öncekini 11 haftada öğrenmiştim işinin ehli bi dr gerçekten erken görebiliyor 👏
aysegulalatas 15 haftalık oldum devlet hastanesi 1 ay sonra gel dedi yani 5 aylık olmasını bekliyor ve benim ilk çocuk olduğu için heyecanlıyım özele gitmek istiyorum net öğrenmem için kaçıncı haftada gitmem gerek
Offffffd aysegulalatas 13. Haftada öğrenmiştim oğlumu Bakalım 2. Bebişi de İnşallah hayırlı bir zamanda öğrenirim 🥰
Busra_27_34_ aysegulalatas 14 haftalık iken erkek dedi 20 haftalık gittik değişmez artık dedi erkek olacak inşaallah 🥰🥰
metemom_ aysegulalatas 17 haftalığız hâlâ saklayan bir bebiş gelecek hafta kontörlde inşallah gösterir diye bekliyoruz 😂
Ays-0 aysegulalatas 11 haftalikken kendini biraz belli etti doktor erkeğe benzetti net cinsiyet için 14. Haftami bekliyorum