Semyil Enfal_06 bende kendi ailemle görüşmüyorum belki hamile olduğumdan bile haberleri yoktur bakalım neler olacak 😅
Enfal_06 Semyil benim annem üvey hamile olduğumu öğrendi hiç sevinmedi halbuki bizi aile de rezil etti çocuk yapmıyorlar diye herkese söyledi o ve eşimin ailesi kardeş ablalar küstüler konuşmuyorlar benim üvey annem de hamile olduğumu öğrendikten sonra oda çocuk yapmış 😂 söylemiyor ama bence hamile biz öyle düşünüyoruz düşünsene annen de seninle doğuruyormuş 3 çocuğu var 40 yaşını geçmiş ben hamileyim diye çocuk yapmışsa çok gülerim inşallah öyle bişey yoktur 🤣😂😂 abilerim var sadece onlar dayılik yapar ve eşimin erkek kardeşleri kayinlarim görümcemlerden bişey beklemiyorum kayivalidemde kızlarını çok seviyor tartıştik şimdi kızı Kendi anlatmak istediği şekilde anlatmıştır beni kötülemiştir hiç umrumda değil ben onlara güvenerek çocuk yapmadım yapmamda 🤣😂 bizim aile iki taraftan da karışık benim taraf hepsi üvey annemin yapıyor eşim tarafı da hepsi 🤣😂
Betl35 Semyil Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım🌸🌸 banada 12.haftada kıza benziyor dedi dktprum cuma günü bi gidicem bakalım nedicek 14 haftaligim şuan 🫢
Semyil Enfal_06 en iyisi iki tarafada kulakları tıkamak ben öyle yapıyorum hayatımın merkezinde ilk olarak bebeğim sonra kendim ve eşim var başkada kimse umrumda değil herkese kulaklarım tıkalı. Biri birşey mi dedi hiç takmam
Mihrimahsultan1 Ay hayırlı olsun MaşaAllah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bugün gidecdğim doktorda bana da dua eder misiniz öğreneyim inşaAllah 😊
Semyil Mihrimahsultan1 çok teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik kuzucukları ❤️
Mavilik Bak yine kııızzz, bu sene ortalık kadınlar matinesi gibi olcak, erkek anneleri nerdesiniizzz bize ses verin 😁😁
teachervera pamukpamukoldum Ya bende oğlum ve kızımı 12 de öğrendim. Şimdi 12 haftalık hamileyim aynı doktora gidiyorum söylemedi cinsiyet 😊
Busetasm pamukpamukoldum genelde devlet hastahanesinde 15-16?. Haftadan önce cinsiyet söylemiyorlar özelde 12. Haftadan itibaren görüyosa söylüyorlar sebebi sanırım cihazlarla alakalı