EceSB En kaliteli, baharda doğacak bebek için uygun sling markası hangisi? Kullanıp memnun kaldığınız veya duyduğunuz marka var mı? En iyi kumaşın hangisinde olduğunu merak ediyorum.
tugcesakzci EceSB trendyoldan kubbe satıcısının slinglerinden aldım geldi çok kaliteli kullanıyoruz memnunuz
Smy17 EceSB ilaysmabek var bende bi arkadaşımdan aldım penyesi vs çok güzel terletmez bence ama benim oğlum sling çok sevmedi alışamadı yani o yüzden çok kullanmadık
Cnuryasar Trendyolda ilaysmabel var ya da borooshbaby çok önerilenler ben de hem sling hem kanguru alıcam araştırıyorum
Gizem9688 H.bsling diye bi markadan almistim intagramda cok uygun fiyatlari. Zaten sling 3 ay kullaniliyor sonra kangurumuz var ergobaby onu kullanacagim diye ucuz aldim.
LamiyaCetinkaya Rabiul evet çok memnunum, ev işleri yaparken kullanıyorum genelde. Daha 26 günlük bebeğim, büyüdükçe zorlar mı bilmiyorum, büyük oğlumda hep kanguru kullandım ama o da dışarısı için uygun evde sling daha rahat şimdilik
Rabiul LamiyaCetinkaya yaa minnoş daha Allah bağışlasın 💝 umarım bende beğenirim çok korkuyorum düşer diye bağlayamazsam Allah korusun
Rabiul metemom_ hahah oda iyimiş dışarı çıksrken de güzel olur görüyorum öyle çıkanları eşofmanları çekip bebişi alıp çıkıyorlar yürüyüş yapıyorlar sahilde ooohhhh misss
LamiyaCetinkaya Rabiul Teşekkür ederim 😍 Yok düşmez merak etme, bağlarken zaten bebeğin ayaklarını ayarlıyorsun, bacak aralarından tutuyor sling
Sumeyye-88 Kubbe satıcısından aldım bende sadece denedim bebeğim büyük olduğu için durmadı sıfır düşünen varsa satabilirim