Bride_6470 Hanımlar çatı muanesi nasıl yapılıyo doktor eliyle mi yapıyo yoksa aletle vs mi bilenler bahsedebilir mi
Yazmelegi_ Bride_6470 hayır Acılı değil kendini kasmadigin sürece sıkıntı yok 10.15 saniyelik bişey, benim canım çok tatlıdır ona rağmen acımadı
Bride_6470 Yazmelegi_ içim rahatladı saolun benimde acı eşiğim düşüktür de bu hafta doktorum alttan muane yapıcam dedi de bi tedirgin oldum sormak istedim önceden alttan muame olmuslugım var ama çatı muanesi farklı sandım ben
Yazmelegi_ Bride_6470 normalde alttan muayene olunca cihazla felan bakıyordu demi bende olmuştum o sekilde ama bunda parmakla yapıyor
Bride_6470 Yazmelegi_ ebet cihazla bakılmıştı önceden bana da ben yine o tarzlarda biri olcak sandım elle yapılıyorsa hiç sıkıntı değil ya
Ebrulim123 Hiç korkulacak bir şey değil merak etmeyin ben de zor zannediyodum kendinizi kasmadiginiz sürece bir problem olmuyor,zaten saniyeler içinde bitiyor anlıyor doktor kemik yapısının uygun olup olmadığını.
Bride_6470 Ebrulim123 iyi bari içim çok rahatladı herkes o kadar korkutuyor ki zor diye insan tedirgin oluyo
Ebrulim123 Bride_6470 evet beni de korkuttular ama normal alttan muayene yani sadece aletle değil parmakla kontrol ediyor:)