Hazall03 Canım ben kan sulandırıcı hap kullandım coraspin 100 mg 5 haftalikti öğrendiğim gibi doktor başladı sabah akşam magosit 365 magnezyum kullandım birde omega kullandım günde bir tane yürüyüş yapmadım çok fazla çünkü yorulunca tansiyonum yükseliyordu elimden geldigince dinlendim zaten biliyorsun yediklerine tuzsuzdu diyet uyguladım birde gebeliğin başlarında 20. Haftaya kadar ayda bir kan idrar tahlili verdim 20. Haftadan sonra ise iki haftada bir tahlilleri yaptırdım protein kacagi karaciğer enzimlerine falan baktırmak için 32. Haftadan sonrada her ihtimale karşı ilk hamileligimde suyum azaldığı için günde bir bardak havuç suyu içtim ozellikle bebeğe kilo aldıracak şekilde beslendim avakado muz tuzsuz badem fındık ceviz yedim tansiyon ilacı kullanmadım sadece doktor bana tansiyon ilacı yanımda bulunsun diye vermişti eğer tansiyonun yukselirse yarım saat dinlendirin düşmezse kullanırsın demişti sürekli tansiyon takibi yaptım ama en önemlisi stres elimden geldiğince stres yapmadım bunlara dikkat ettim yani