Kızlar 15 Mart sezaryen için gün aldık doktorum sabah 8 de gelin dedi neyse gittik işte eşim kayıt işlemlerini halletti. Nst çekildi sonra yatış yaptık odaya aldılar önlük verdiler onları giydim sona hemşire geldi serum taktı serum bitmeden hasta bakıcılar geldi tekerlekli sandalye ile ameliyat a götürdüler bebeğimin kıyafetlerini de götürdüler hemşireler hasta bakıcıları gerçekten çok ilgiliydi amaliyata aldılar baya kalabalık bir ekipti sedyeye oturtturdular. Doktorum daha gelmemişti onu aradılar spirali yapılıyor diye gerçekten belden vurulan iğne hiç ama hiç acımadı hissetmedim bile hemen ardından serumuma sakinleştirici vurdular biraz kafam döndü ama hemen geçti sonra uzanmamı istediler uzandım sonda taktılar uyuştuğunu için hissetmedim ayaklarım falan uyuştu doktorum geldi konuştu 5 dakika sonra hemşire astılacaklar biraz hissedebilirsin dedi ama asla hissetmedim sonra çocuğumun sesini duydum yanağıma koydular inanın hiçbir şey hissetmedim ne acı ne bir şey sonra diktiler. Sadece amaliyathane çok soğuktu baya üşüdüm sedyem geç geldi onu bekledim bebeğimi ben amaliyatdan çıkmadan odaya götürmüşler. Çıkarken gayet iyiydim hatta dışarıda bekleyen annemle dalga geçtim hemşirelerle konuştum odama çıktım eşinle bebeğim beni karşıladı yatırdılar altıma bez serdiler arada hemşire gelip bastırdı biraz hissettim acıdı ama olsun yapacak bir şey yok sondamı çıkardılar 4 sat sonra bol kahve ve bitter yedim bol bol su içtim abartısız söylüyorum 5 litre içmişimdir ilk kalkmada da kafa dönmem olmadı hemen kalktım yürüdüm valla çok güzel geçti asla kendinizi korkutmayın bol bol yürüyün ve su tüketin şimdi evimdeyim bebeğimi emzirirken yazıyorum sütünüz gelmiyor diye de üzülmeyin sürekli emzirin benim ilkte çok çok az ağız geliyordu şimdi artık dolu dolu sütüm geliyor.