Bebek35bebek Rabia_minnak ben bugün 5 haftalık oldum perşembe günü ilk kontrolüme şehir hastanesine gideceğim
Rabia_minnak Bebek35bebek hangi doktora ben şehirde detaylı ultrason için gittim bahar hocaya kendi doktorum bu doktora yönlendirmişti
Bebek35bebek Rabia_minnak yaşam kemal akpak tepecikten gelen bir doktor öneriyle gitcem zaten instadan bakabilirsiniz doktora paylaşımları mevcut memnun kalırsam yine yazarım isterseniz
Rabia_minnak Bebek35bebek ben Çiğli de ırmak atıcı ya gidiyorum 27+3 haftalığım başından beri tek doktorum çok memnun kaldığım doktorum
serkanbetul0606 Ayse95- ben beyhekime gidiyordum ama hiç ultrason resmi vermiyorlar detaayli ultrason için de 15 temmuza gittim bir kere bundan sonra 15 temmuza gitmeyi düşünüyorum
Ayse-anne Btl_akkurr ona hiç gitmedim gideni de duymadn sanırım lokman hekim hayat Hastanesi’nde yasemin hanımda orda ikisi arasında seçim yapacaksaniz yasemin hanım derim
tgc_gzm2018 morpaqatya9 merkez Niğde evleri aslında Batman’da yasiyorum ama doğum için ailemin yanına geldim ☺️