Safra5645 Ben 9 gün önce doğum yaptım bebeğimin din birden burnu tıkandı hastaneye götürdük acil test yapıp hemen yenidoğan yoğunbakımına yatırdılar kuzumun kokusuna doyamadım ciğerim yanıyor ne olur dua edin bir an önce iyileşsin kuzum çok çaresizim😭😭
Dodomom Safra5645 Allah şifa versin ⚘ kimden bulaştı acaba? O yüzden ben 1 ay falan misafir kabul etmem dedim eşime .
Mirhas33 Safra5645 Allahım yardım etsin tez zamanda şifa bulursunuz inşallah. Melekler korur inşallah içini temiz tut çok üzgünüm Allah yardımcınız olsun bebeğinin sana ihtiyacı var kendini lütfen toparla o seni hisseder
Safra5645 Kimden nasıl bulaştı hiç bir fikrim yok çiğerim yanıyor Rabbim herkesin bebeğini korusun benimkinide inşallah
M-Urass_Mom Ay Allah’ımm kıyamam ben onaaa. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. En kısa sürede sorunsuz, sıkıntısız sağlıkla tekrar kucuşunuza alacaksınız buna inanın, bunu düşünün sürekli. Olumsuz insanlardan, düşünce ve söylemlerden kaçının ❤️
Ysmn-08 Ay kıyamam yaa Allah’ım bi an önce şifa versin şafi ismi hürmetine o daha çok küçük daha ben doğum yapmadım ama hastaneye gelenlerin dışında 40 gün kimseyi kabul etmicem zaten şuan adı konulmamış bir virüs kol geziyor kimden ne geleceği belli değil mümkünse de uyarıcam öptürmicem çünkü k kişi belki virüs taşıyor kendi hasta değil ama bebeğe bulaştırabilir Allah’ım korusun hepsini Rabbim anlayışlı insanlar nasip etsin bizim insanımız geçmişle kıyas içinde hep siz öyle büyüdünüz biz sizde herşeyi yaptık bişey olmadı gibi acayip acayip kıyaslar hee bebek özeldir anneden başka kimse onu koruyup kollayamaz Allah’ım bir an önce güzel haberler alırsınız inşallah canım allah sana da sabır versin ama senin güçlü olman lazım onun senden başkası yok dualarımız seninle 🤲🤲