Nur_11 Hanımlar az bi zaman kaldı yani 2 ay diyim ama hala isim bulamadım aslında Mihrimah düşünüyorumda bana önerebileceğiniz isimler varsa yazabilirmisiniz ?❤️
MorKelebek54 Nur_11 şiira ismi. Allahin kudretine inanan tek parlak yildiz demek bana tanidign bu sekilde soyledi. Ama intnretten baktigimda Şira yıldızı, Sirius ya da Akyıldız. Gece gökyüzünde Ay’dan sonra en parlak çift yıldız sistemidir. Kuran’da Necm Suresi 49. ayette geçer. bu anlamlari yazıyo ☺️☺️
Buse_0 Kızımın adını Elmira koydum çok kullanılan bir isim değil anlamı Arapçada prenses demek soylu olan kimse Ama ben Aden luna koymak istiyordum eşimin gönlü olmadı
ikizprensesannesi @Nur_11 Çok güzel bir isim Mihrimah ikiz Kızlarımından birinin ismi diğeride Neslişah🌸🌸
Nur_11 ikizprensesannesi yaaa cok istiyorum inanın peki sakin oluyorlarmı genelde isimler karakterleri yansıtır derler🙈
MorKelebek54 Nur_11 evet canim ben de ilk duydugmda soylemesi zor gini gekiyodu ama bi kac kere tekrsr edince agiz alisiyo kolay geliyor bi sure sonra anlami da bana cok guzel geldi kac kiside bu isim var bilinmiyo tabi. Bence cok fazla olmasigi icin bilinmedigi icin bilinmiyo siz bikirsin yine de ☺️☺️
Nurov Mihrimah çok ağır bi isim gibi duruyo, bence daha tatlış cici bişeyler olabilir, bizimki Tuğçe Nur olcak🫶🏻