Su1079 Kzılar merhaba benim bebeğim 5 buçuk haftalık olmuş doktor keseyi gördü ama içinde hala bebek yok kalp atışı duyamadık iki hafta sonra gel dedi sizde ne zaman duyuldu inşallah boş gebelik değildir 🥲
Aycskn Su1079 7. Haftada hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk ilk gebeliğim boş gebelikti çok endişelenmiştim ama 8 9 a kadar bebeği görmeyen de oluyormuş herşey gönlünüzce olsun inşallah 🌸
Mefi34 Su1079 8. Haftada görüldü bebek canım ayrıca karın kasın kalınsa bazı ultrasonlarda görülmeye biliyor stres yapma güzel haberler al inşAllah
Minikcicek Su1079 bende henüz kese gördüm 10gün sonra cagırdı henüz küçük görünmüyor dedi. 5+3de gitmiştim yani dün
buseyusuf27 Su1079 evet ama bu boyutta kesede bebek olmaması ımkansz demstı doktor 1 hafta somra gel bakalm dedı ama hazrlıklı gel kürtaj ıcım dedı bn gtmedım 2 hafta beklemıstım 8de baska doktora gtmstm kızımı gormstm 🤗 bıraz bekleyım rabbm buyuktur.
Minikcicek Su1079 evet daha çok küçükler ama ben aklıma başka ihtimal getirmiyorum bir de benimki tüpbebek