ilkgozagrim__ Aşırı bel ağrım var ve kaburgalarıma baskı var 35+3 haftalığız neden olabilir bilen başına gelen söylebilir mii?
Yagmurakyurek ilkgozagrim__ çok normal ayaklrni dayamistir benimde oleydi şimdi yanımda 🫢🫢🫢 göğüs kafesimde aşırı ağrı vardı oturup ağlıyordum 28haftada baslmsti benim bu ağrılar
ilkgozagrim__ umrumdadegil dün yoruldum ama bel ağrım 4 gündür var şuan kaburgalarıma aşırı baskı var neden olabilir ki
Kaplan17 ilkgozagrim__ bu çok normal bende 31 haftalığım arada Banada oluyor merak etmeyin bebeğin yeri daraldığı için kaburga kemiklerine doğru uzanıp nefes alamama durumu çok normal
ilkgozagrim__ Kaplan17 normalde oluyor zaten ama şuan fazla var kuzu baskı ve bel ağrısı perşembe günü kontrole gidicem zaten
ilkgozagrim__ Yagmurakyurek valla öldürüyor beni yaaa 4 gündür de bel ağrısı öldürüyor valla bir an önce bende doğursammmm
Yagmurakyurek ilkgozagrim__ doğumdan sonrası en zor kısmı olanmis 🫢🫢🫢🫢keşke bende şuan hamileliğin keyfini surseydim hamileykn keşke dogursam agrilrdn kurtulsam derdim şimdi tam tersni diorum🤣🤣🤣 uyuyamiorum ne gazı bitior ne memesi
ilkgozagrim__ Yagmurakyurek demii yaaa valla doğru canım benim ama olsun annelik kadar guz kutsal bişey yok şu hayatta onların bor nefesi yeter🥲💋🌷