Aysenur_2022 Kızlar merhaba, 5+4 haftalık hamileyim bugün beta hcg ölçtürdüm 3800 çıktı düşük mü sizce ve yarın ilk kontrolüm var karından kese görünür mü beta kaç olmalı görünmesi için
Sedau Aysenur_2022 bende 6+4 teyim sizinle aynı beta da sağlık ocağında öğrenmiştim hamileliğimi oradaki hekim daha erken hemen gitmene gerek yok bence bi 15-20 gün bekleyebilirsin demişti bende öyle yapıyorum daha gitmedim ama 6-7 haftadan önce görünmez diye biliyorum
Tunzaliee Sedau 6-7 haftada kalp atışı duyulur. Kese 4-5 haftalıkda görünüyo. Bence geciktirmeyin hiçbirşeyi
Aysenur_2022 Sedau çook erken öğrendim bende 17 falandı betam ayın 3üydü yani aslında hemen gitmedim doktora bekledim 15-16 gün farklı bir durum olursa dış gebelik falan daha da beklemiyim dedim bir önceki dış gebelikti hergünüm hastanelerde geçti. hemde sabırsızım artık görmek istiyorum 😂
NGold Ben ilk gittiğimde doktorum bhcg 6000olmadan kese görünmez demisti yine de vajinalde olsa bakalım dedim göremedik doğal olarak daha 1006ydı o yüzden 4gün sonra gel demisti gittiğimde gördük