Seydanuurr4 Kızlar 21 inde yumurtlamam vardı bugün adetimin 1.günden hesaplandığında 8,günümdeyim ama dün kasık ağrım oldu ve vücut sıcaklığım bugün de daha yeni uzayan akıntım olduğunu gördüm sence ben erken mi yumurtladım hemen adet sonrası yumurtlayan var mı
Musel Seydanuurr4 canım bende adetin birinci gününden hesaplarsak 11. Gün çatlama gördüm ovülasyon testimde benimde hemen adetimden 2 gün snra felan uzayan şeffaf akıntım olur zaten anlarım ben olabilir yani uygulamalara göre hareket etmeyin onlar genel olarak hesaplama yapıyor akıntınız varsa değerlendirin benimde cuma günü gösteriyodu uygulamada ama yanlış çünkü akıntı felan hiçbirşeyim de yok ovülasyon kullanmasaydım bilmeyecektim
Zeyasln Seydanuurr4 oğluma adet sonrası hamile kaldım toplamda 3 gün adet oluyorum adetin 5.günü hamile kalmışım doktorum atılmayan yumurtanın tutma ihtimali yüksek oluyor demişti adete 10 gün varken öğrenmiştim
Seydanuurr4 Musel bu ay benim adetimin 5.günü artık bitti gibi birşeydi,kahverengi akıntıyla karışık uzun yumurtlama akıntısı geldi son gün. Acaba ben de mi böyle erkenden yumurtladım bu ay.
Seydanuurr4 Musel yumurta catladıktan hemen sonra değerlendirdik zaten akıntıyı görür görmez yani bu akıntıyla tutma olasılığı yüksek mi oluyor
Musel Seydanuurr4 olabilir canım herkes bir değilki uygulamayada güvenmeyin akıntınız yoğun olduğu zaman yumurtlama ardından çatlama olur
Musel Seydanuurr4 evett yumurtlama döneminde hamile kalabilirsiniz yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalır o zamana denk gelirse hamile kalabilirsiniz onun dışında ikinci bir yumurtlama olmazsa hamile kalamzsınız ikinci yumurtlamada nadiren olur