61fragnat Be65tul 24 haftalık olduk ben hala bırakamadım özellikle son üç gündür resmen yemek istiyorum sigarayı
Eko93 Be65tul ben 6+5 de bıraktım birden. Dedm bırakıyorsun, 1 2 hafta ağladım sigarasizliktan ama geçti. Hala canm istiyor ancak artık icmemem gerektiğini bilincinde olduğum için icmiyorum
Busraoz Be65tul 20.haftaya geldim içmedim içmeyi de düşünmüyorum. İlk oğlumda ben de resmen aşeriyordum içtim ama gerçekten o vicdan azabı başka bir şey içmeyin derim. Keşke ilk gebeliğimde de içmeseydim..
mutlubibekleyis eğer yapabilirsen biraz gayret et bırakmaya çalış çok zararlı kendimizi geçtim bebeğe çok zararlı. ben de kullanıyordum çok şükür gebeliği öğrenince korkup bıraktım, gayret et 🌸
Be65tul mutlubibekleyis bende yarım yarim olarak sabah akşam toplamı bir tane içiyorum çok içerdim öğrenince bu şekilde azalttim
AvukatMom Be65tul Be65tul Ay ben de yeni öğrendim gebeliğin sigarayı bırakamıyorum bazen canım çok çekiyor bazen de canım istemiyor ama bırakmam da lazım inşallah tiksinirim ya