EZeynepKkAkaln Sihirlimom cinsiyetler neler 😊 benim bir oğlum var çok şükür Rabbim birde kız nasip etti🤲🏻🩷
Sihirlimom EZeynepKkAkaln ayyy Allah bağışlasın benim de bir kızım var 4 yaşında bir de oğlum olacak Allahın izniyle 💕
EZeynepKkAkaln Sihirlimom ben oğlum bana çok düşkün eşim için Rabbim den bir kız istedim çok şükür naduo etti 😁 inşallah oda babaci olur
EZeynepKkAkaln Bebitoo21 bende şimdiki aklım olsa arka arkaya yapardım 😁 sağlıkla kavuşun inşallah 😊🤲🏻
Sihirlimom EZeynepKkAkaln Allah Allah ya bizde terslik var sanırım benim kız aşırı bana düşkün 😂 tabi bende kızıma aşk yaşıyoruz resmen eşim de senin gibi düşünüp iyi ki erkek oldu bu da sana düşkün olur diyor ama kızım zaten bana düşkün 😂😂
Nur321 EZeynepKkAkaln 17 aylık kızım aşırı anneci. Tepemden inmiyor desem yeridir. Malesef her kız babaya düşkün olmuyor 😂😂 erkek benımde şimdiki diyorum bu babaya düşkün olsun herkes cinsiyle takılsın 🤣🤣
Bebitoo21 EZeynepKkAkaln amin saolun 🥰 kızım tek başına büyümesin sıkılmasın diye düşündük ikinciyi 😂
EZeynepKkAkaln Sihirlimom ahahaha vallahi oğlum geçen akşam babasına sen tek kal biz üçümüz diyordu o kadar anneci 😁 çok şükür RABBİM daim eylesin 😁
EZeynepKkAkaln Lavinya21 Hepimiz bebislerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah evlat çok güzel şey tarifi olmayan duygular 😊
EZeynepKkAkaln Tgce_06 56 ile hamile kaldım şuan 64 üm 🫣 heralde 70.i görürüm 😁 oğlumda beş kilo almıştım 65 le doğuma girmiştim şuan çok yadirgiyorum bu durumu 😁😁