Cnuryasar Merhaba anne adaylarım🩷 33+0 dan herkese selamlar💝 Bugün biraz gezdim biraz çatı ağrım var ve karnım ara ara kasılıyor bebişten ötürü. Sanırım artık doğum çanları yavaştan başladı çalmaya o evrelere girdim
Hamilebirisi_06 Cnuryasar 30. Haftadayız bizde de aşağı baskılar başladı sürekli lavabo ihtiyacı oluyor
Ozlem_032 Cnuryasar 33+0 kasılmalar hareketler artık canımı yakmaya başladı çantamiz çoktan hazır veee doğum korkusu sardı gece gündüz kafama takıyorum
aslhnkrts9 Cnuryasar 33+4 olduk o ağrılar feci benim kalçamda var çok kötü hissettiriyo az bi yürüdüm bugün kasılmayla birlikte geldi ben progestan kullandığım için kasılmaları çok hissetmiyorum. Her ann gelebilir korkusuyla kocamla yapışık ikiz gibiyiz 😬
Eylul_eylul Hamilebirisi_06 bende 31. Haftadayım baskı hissi çok fena yapıyor sizinde ayaktayken sürekli öyle mi
Fundahakanb Ozlem_032 2 .sezeryanımı olucam akışına bırakmak en iyisi .ama burdaki sezeryan doğumu okudum bugün iyi geçti pozitif falan yazıyorlar ama bir sezeryan ne kadar pozitif olabilir ki ! Bir daha o hikayeleri okumuycam içim daraldı uykuma sekte verdi boşverin siz de okumayın .bebeğe odaklanalım