iremsevinc Ozlem23MZS bunada bakarmısın peki 15.09.2020 son adet 29.11.1998 doğum tarihi tutcak mi acaba ☺
Sermec27 Ozlem23MZS su an ben 33 yaşındayım 1 ekleyince 34 ve Eylül’de hamile kaldım kız gösteriyor 33 e Mayıs’ta gircem hadi 32 yaş olsa 33 den hesaplarsak yine kız 🥰
Ozlem23MZS Sermec27 eylul 24 son adet tarihin canim nasil eylülde hamile kalican🤭😁 en az 5 gun adet suruyor zaten yumurtlama gunu ekime denk geliyor yani ekimde hamile kaldin ekimde erkek
_Minik_ Sermec27 6-7haftalık üstden olan ultrasona göre diyorum. Benim mesela bu gebeliyimde erkek çıkıyordu hep, ama bazı sağlık sorunlarından ve doktorun vaginal usm kağıdına göre emin olamıyordum. Ama kesinlikle bu yöntemler sağlıklı bir insanda hatta 100de 90 derdim tutuyor
_Minik_ Sermec27 kese konumu deyil folekul o ay hangi yumurtalıkdan çatladıysa, sağ genelde erkek, sol kız. Ama tek yumurtalıkla her iki cinsiyyetden çocuğu olan da var tabi ki, ve ya her hangi sağlık sorunuyla ilgili tam tersi olan da oluyor
Sermec27 _Minik_ onu bilmiyorum yani nerden yumurtladm bilmiyorum ama doktor keseye bakarken soldan bakıyordu sol kasık tarafından yani