Mervebck Herkese selamlar. 25 haftalık hamileyim. 3.çocuğum olacak inşallah. Fakat henüz hiç isim bulamadık. Bir türlü içime sinmedi. Önerilerinizi alırım 🤗
Dilarasaban Mervebck poyraz ve uygar ismi arasında kalmıştık biz eşimle ve Uygar ismine karar verdik çok hoşumuza gitti belki fikir olur
Bebegimsu350 Mervebck nasıl seviyosunuz onuda yazsaydiniz kimi illa eski isim ister.kimi trend Ama bende erkek annesi olucam inşallah aslan istiyorum Onun dışında rüzgar , kuzey , Uraz, asil, Karel, umut, yamaç, Alptuğ, Göktürk
biranne__ Mervebck bizimde oğlumuz olucak ve Aras koymaya karar verdik sizede birkaç isim önereyim listeden Efe, Yağız, Asil, Cesur, Ahlas, Mirza, Miran, Aral, Poyraz, Atlas, Uzay, Arda, Alp, Sarper, Eren, Emir
Gizem9688 Dilarasaban uygar benim de hosuma gidiyor. Yalın istedim eşim begenmedi. Uygar, yalın, ata, doğa, ekin. Simdilik seçeneklerimiz bunlar.
hasret1922 bende 27 dinci haftadayiz metehan arda ikisi var baska isim bulamiyorum ikisi arasindada kararsizim banada fikir verinn 😁
Serendipity16 Mervebck diğer çocuklarınızın isimleri ne onlara uyumlu isim düşünebilirsiniz. Biz Yağız Ali koyucaz inşallah