izobellaaa-_- İnternette kötü kötü şeyler yazıyor korktum açıkçası doktorun da numarasını silmişim doğum yapınca yeniden hamile kalacağım aklıma gelmediği için 😀☹️
Afrasevde izobellaaa-_- bende aynı durumdayım gecen haftadan beri. Doktoruma danıştım bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi içiniz rahat olsun ✨
Aybukgeg izobellaaa-_- yüksek ve uzun süreli ateş olmadığı sürece zarar vermez ama parol ateş düşürücüdür ve gebelikte tek kullanılabilen ilaç muhakkak için ateş artmasın yarında yinede en kötü bir sağlık ocağına bile olsa danışın derim
Newmommyy izobellaaa-_- sen yine de günde 3 adeti geçmeyecek şekilde parol kullan ateş, enfeksiyon gebelikte riskli canım.
izobellaaa-_- Batbur Aybukgeg sağolun kızlarr çıkarsa kesin giderim Şuan 38 duş alıp parol içeceğim geçmezse direk giderim
ZeynepDuru17 izobellaaa-_- yerinden kipirdayamaman daha ateşten dolayiysa gerçekten etkiler bekleme derim ama çok değilse hemen alıp git canim
izobellaaa-_- ZeynepDuru17 tamam canım çok teşekkürler bebek çok hareketli o yüzddn bi tık tedirginliğim gitti ama gideceğim canım
ZeynepDuru17 izobellaaa-_- tamam canım hani senin için söyledim yanlış anlama bende hamileyim üçüncüye o yüzden 🤲🤍🌼
Sare09 izobellaaa-_- yüksek ateş sakıncalı 38 i geçerse bebeğe zarar verebilir o yüzden gitsen iyi olur parola ek olarak antibiyotik verir büyük ihtimalle
Merve1414 izobellaaa-_- bence acile gidin neden kaynaklı oldguu önemli ateşin normal bı soğuk algınlığına yoksa başka bı hastalıktan mi şimdi virüsler çoğaldı her yer virüs