Pinar_3 Kizlar selam hamilelik döneminde saçını boyatan oldumu zararlı diye korkuttular beyazlarim çok tepede bende kına sürüyorum şimdilik bakalım nasi olacak inşallah turuncu olmaz
Kahvemsi-05 Pinar_3 canım açıcı zararlı, ama normal boyanın sakıncası yok şuan 37-38 haftalık hamile olan komşum var boyamış bende boyatacaktım ama istediğim saç renginin uzun süreçten geçmesi lazım ve açıcı da dahil olacağı için zararlı😊💖
aloevera bende de çok beyaz var saç bandıyla olacak iş değil. neyle bıyadınız? kaçıncı haftada boyattınız? benim doktorum boyatmamanı tavsiye ederim demişti ama aynaya bakmak zor geliyor. kına zararsız mı?
Asenova- Pinar_3 Ben duğunum icin mecbur boyatmiştim 5 aylik hamileydim ama bi sorun yashamadim ama Ben korkudan 30dk ya tutttum ya tutmamişimdir 😅hemen yikkattim
Demetrana Pinar_3 İlk 3 ay ve son 3 ay yasak 2. Trimester yani 3 ve 6 ayda organik boya ile boyatmaya izin veriyorlar ilk 3 ayda bebeğin organ gelişimi oluyor o yüzden kesinlikle izin vermiyor dr son 3 ayda da izin vermiyorlar brn en son 6. Ayı doldurmadan boyattım