Nurincbyrz Merhaba hanımlar iyi akşamlar Rahim tersliği hakkında bilgi sahibi olanınız var mı?rahim tersliği normal doğuma engel olur mu?
Hulo2105 Nurincbyrz yengemin öyleydi 4 kere tüp bebek denediler olmadı. Sonra kendiliğinden 2 tane oğlu oldu.
Myrtle Nurincbyrz benimde ters. Detaylida doktor normal hale donmus dedi. Normali engelleyen bir durumum yok su an
Nurincbyrz YldrmNUR off inşallah normal doğum korkum yok sadece rahim tersliği sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Teşekkür ederim 🌸
mirooo Nurincbyrz bildiğim kadarıyla olmuyor, doktorum rahmin üst kısmının örneğin düz değil de daha çok bele doğru olduğunu hatta adet zamanı bel ağrısı yapacağını söylemişti fakat ben vajinal doğum düşünmüyorum zaten ama siz doktorunuz ile görüşün bence
YldrmNUR Nurincbyrz yok canım sıkıntı çıkmaz benimkide ters. Anneminde ters 3 normal doğum yapmış:) bir de bebiş büyüdükçe rahim normale dönüyor canım
Nurincbyrz YldrmNUR Ayy inşallah ya çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki şuan anlatamam.Bir doğum hemsiresine sormuştum sıkıntı olabilir demişti çok teşekkür ederim 🥰
Nurincbyrz Myrtle teşekkür ederim ilk öğrendiğimde çok korkmuştum çocuk sahibi olabilir miyim olamam mı diye. Doktor hamile kalabilirsin demişti,şuan sadece normal doğuma engel olur mu diye endişe ettim sizler sayesinde endişelerim kayboldu.😊🥰
Nurincbyrz miranmiran1306 zor muydu peki hani rahim ters oluyor ya bebeğinizin gelişimi falan nasıldı?
buseyusuf27 Nurincbyrz bnmde doğumdan sonra ters olmus ama bı problem gormedı doktor. Smdi 2.gebelığım sezeryqn olcm yıne
miko1297 Benimde ters göbeğim çıkmadı çok hafif var bir tek ben anlıyorum, doktor geç çıkar dedi 17. Haftadayım ne zaman dışarıdan belli oluyor acaba?
Nurincbyrz miko1297 ben şuan 20. Haftadayım dışardan bakıldığında belli oluyor artık. Benimde o zaman yoktu ilk hamileliğim onunda etkisi oluyor merak etmeyin yakın zamanda belli olur