Eslem2112 Yarın emzirmeye gidebilirim kızlar hemen alirmi almaz mi bilmiyorum yada siz nasıl emzirdiniz püf noktalari var mı nelere dikkat etmem lazım yavrumu hemen taburcu etsinler istiyorum hiç bir sorunu yokmus sadece emzirmeye göre taburcu edecekler
Vandb Eslem2112 sabırlı olun stres olmayın öncelikle hemşireler yardımcı oluyor tutması için ağzının etrafına hep süt damlatın. İlk gün ilk tutma anı belki zor olabilir red olabilir ama eninde sonunda tutar. Sakin kalmaya odaklanın
nb- Eslem2112 yanınıza silikon göğüs ucu götürün nolur nolmaz. Hemen kavrayamazsa çok işe yarıyo. İnşallah bir an önce evinize geçersiniz
Zhrbhcvn Bir an önce kavuşursunuz inşallah canım. Ama zaten yenidoğan hemşireleri size yardım edecektir. Nasıl tutmanız gerektiğini vs. Gösterir onlar siz anın tadını çıkarın 💕
Eslem2112 Zhrbhcvn bir haftadır yavrumu kucağıma vermediler canım kuvezden seyrettim ama kokusunu içime çekemedim 😓
Vandb Eslem2112 inşallah dualarımız hep bebişer ve anneleri için bizde 7 süreçten geçmiştik ben meme tutmayacak falan diye düşünmüştüm ama sonra meme bağımlısı bir çocuk oldu 🙈 herşey gelip geçiyor sağlığı yerinde olsunda
Eslem2112 Vandb inşallah canım doktor biseyi yok dio meme almazsa bile biz taburcu etmelerini istesek etmezlermi acaba çünkü üç dört gündür oksjeni kendi alıp veriyor doktorda iyi dio kilosuda iyi
Vandb Eslem2112 ordaki beslenme rutini nasılsa ona göre yönlendirirler sizi muhtemelen biz ben emzirmeye başladıktan sonra 4 gün daha kalmıştı düzen oturmuştu ilaçların bitmesini beklemiştik. Ama sizde bu zamana kadar biberonla falanmı aldı anne sütünü ona göre yönlendirme yapabilirler