Ecemss16 Gece isminide beğeniyorum ama bera değişebilir ek olarak tabi hatta uyumlu önerileriniz varsa geceye alabilirim 🫠 bunlar arasında kaldım biraz cok ama 😀🫠
biranne__ Ecemss16 yazmira bence güzel gece isminin anlamı hoş değil karanlığı çağıştırıyor bence koymayın ama siz bilirsiniz
Ecemss16 Sihirlimom 😀😀 araştırmalar sonucu Yani ben standart isimleri pek begenmiyorum o yüzden anlamlı ama değişik isimler baktım hep
Mesen Çok düşündüm seçmek için ama gerçekten olmuyor ya tek isim olarak düşünün ya da bunları düşünmeyin tabiki sizin tercihiniz ama çok alakasız uyumsuz.
Ecemss16 Mesen Yani acıkcası uyumlu ve anlamları güzel ama tek isim koymak istemediğim için ebced degerı düşük olmasın diye iki isim koymak istiyorm o yüzden hep 2 li bakmaya çalıstım 🫠
Ecemss16 eviss İlk ve hep istediğim aslında venüs ada ama ben begensemde garip olursa diye baska seceneklere de baktım işte tşk ederm 🫠
Ecemss16 Mesen Bu isimlerin hepsine baktım ama begenemedim zaten yani herkeste olan isim cok istemiyorum ben sanırım ondan 😀
Ecemss16 gokcegn21 herkesın kendı fikri alınacak bişiy yok fakat isimlere bakınca kimsenin de uyumlu isim seçtiğini görmedim aslında ben bas harfleri aynı olabilcek isimleri birlikte seçmeye calıstım tamamen😀