Hilaalc sağlıkla kucağına al 🌹 endişelenme şipşak halloluyor. Bele vurulan iğne ya da takılan sonda o kadar da acımıyor. Kendini kasma yeter. Kahve ve bitter çikolata baş ağrısına iyi oluyomuş bende baş ağrısı olmamıştı gerçi ama yanına alabilirsin. Hiç gazın gelirse tutma sal gitsin. Benim yanımda eşim annem vardı özür dileye dileye yaptım hoşaf falan da içmemiştim.😂 ilk kalkış biraz zor oluyor ama elinden geldiğince dayanmaya çalış. Sonrası çorap söküğü gibi. Gün geçtikçe daha iyi oluyosun. Ben emziremedim sütüm hemen gelmedi duş alarak vs anca getire bildim ama doktorlar normal diyolar sezaryende süt biraz geç geliyomuş. Canını bu konuda sıkma. Bebek sarılık olmasın diye biz ara ara mama vermiştik. Önemli olan o an bebişin sağlığıydı çok şükür ki olmadı da. 48 saat hastanede kaldım bazıları imza atıp 24 saat sonra çıkıyomuş tavsiye etmiyorum. Sezeryan başlı başına zorlu bi süreç ve bu süreçte ben hastanede kaldığımda iğnelerle vs ağrımı hafiflettilerde öyle kendime gelebildim. Hastanenin bu imkanlarından mutlaka faydalan.