Eymentuna merhaba bugün için gün verilmişti bana sabah aç karna hastaneye geldim sekreter yatıştan önce tekrar miad gebeye yönlendirdi muayene oldum nst çekildim. Doktorun hazırladığı dosyayla beraber müşahade odasına geçtim. Orda 40 dk kadar bekledim beklerken serum verdiler, üstümü komple indirip önlük giydirip sonta taktılar. Ameliyathaneye gitmeden telefon yüzük dahil herşeyi aileme teslim etmemi istediler sonrasında yukarıya ameliyathaneye aldılar. Normalde 40 dk da bitmesi gereken işlem benim 2 saat sürdü bebek çıkarıldıktan sonra damarların birinde varisleşme varmış o damara yanlışlıkla zarar verdikleri için yoğun kanama başladı, bi müddet durdurmaya çalıştılar. Belden uyuşmalı operasyon olduğundan ben tüm bu ana şahit oldum maalesef kalbim sıkıştı nabzım düştü. Uzman doktor çağrıldı, damar onarıldıktan sonra dikmeye başladılar bu yüzden süreç aşırı uzadı 12.40 da doğuma girdim 14.30 civarı işlem yeni bitmişti. Sedyeyle gözlem odasına alındım oda 3 kişilikti orda 3 saat beklettiler 3 saatin sonunda yemek verildi ve 2 kişilik servis odasına alındım. Süreç bu şekilde ilerledi merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz