Buse126 Kızlar Sonunda yarın saat 8 de çağrıldım Allah nasip ederse yarın sezeryan olucam çok heyecanlıyım lütfen kolaylaşması için deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Daisyy000 Buse126 Ameliyat esnasında kafanızı hiç oynatmayın, ben hiç oynatmadım baş ağrısı yaşamadım🌿Kayısı hoşafı ve nescafeyi unutmayın. Üzerinize de kalın bir peluş battaniye alabilirsiniz,çıkınca çok üşüyeceksiniz
Gloria06 Buse126 ben de yarın sabah 07.00 de gireceğim ilk defa… Allah yardımcımız olsun her şey yolunda gitsin 🙏
Bahar2210 Buse126 kahve için bol bol gaz çıkarmak önemli onın içünde bol bol ev yapımı hoşaf komposto için birde ilk kalkışta direk karşıya bakınn sağa sola aşağıys falan değil direk karşıys bakın ve bol bol yürüyün canınız yanıcak illa ama bol bol yürürseniz hem gazınız kolay çıkar hemde kolay toparlanırsınız ☺ en öenmlisi kimseyi takmayınn çok konuşur herkes duymamazlıktsn gelin ☺
Galya15 Buse126 sağ Salim kucağına al canım benim nescafeyi hoşafı ve sütün için bestlak damlayı yanında tut bebeğim ♥️
Buse126 Gloria06 Ayy ben de ilk defa gerçekten çok heyecanlıyım Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🤲
Buse126 Bahar2210 kesinlikle öyle dediklerinizi uygulucam çok teşekkür ederim Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bahar2210 Buse126 amin canımm hayırlısıyla kucaklarımızıa alalım saglıkla benim daha yolum uzun bu ikinci gebeliğim ilk kızımda sezeryan olmuştum inşallah sağlıkla güzel bir doğum olur ☺