Minikkalbim19 Kızlar ben çok acıktım Rabbime şükürler olsun minikkalbim 10+3 ama çok aciktik eşim hatayli canım biberli ekmek çekti ama bulamadık bende bir iştahla şuan kahvaltı hazırladım arkasından pekmezli süt muz devirip uyumayı düşünüyoruz şuan da yemek yiyenlere selam olsun 😁🍼
AlyaSu Minikkalbim19 ben o haftalarda mutfağın kapısından bile geçsem midem bulanırdı senin adına sevindim canım güzel birşey 😊
bulutunannesi33 Minikkalbim19 oy ben ozamanlar yesem dert yemesem derttı sımdıde karnm buyudu gerıldı mınnak portkal yedım o bıle sısırdı ye byıyebldgn kadsr 😂
Biricikbebegim Minikkalbim19 maşallah umarım devamı gelir canım 😊🧿 keşke bende yiyebilsem benimde 10+4 ve mide bulantısından odadan çıkamıyorum kokular bana çok ağır ve tiskinç geliyor ☹️
Kurbagaannesi Minikkalbim19 ay çok açım akşam 6da yedim acıktım 🙈 ama çok geç uyuyup sabah yemeyi düşünüyorum 😃
Minikkalbim19 AlyaSu yemek yiyebiliyorum çok şükür sağol canım üzüldüm sana hep aç hep aç gezmissin 💗
Minikkalbim19 bulutunannesi33 iki saat önce taze sıkılmış portakal suyu içtim bı bardak sadece serinletti 😁
AlyaSu Minikkalbim19 aynen canım şu anda çok yiyorum ve bu defa da rahatsız oluyorum 18+5 olduk ama ben 1 kilo aldım 😊
krkslagmz Minikkalbim19 çiğ köfte değil ayrıca etliyi hamile olmadan da yemezdim sevmem ama yemeyin diyorlar bilemedim 🤣
Minikkalbim19 Biricikbebegim valla çok üzüldüm insan zaten halsiz oluyor ama yemeyi dene meyse suyu iç taze sklmis
Minikkalbim19 krkslagmz inşallah 4 4.5 kilo bı bebegigm olur kendim çok minyonum 47 kilo 1.60 boyum var ama babamız maasallah 😁
Kadirvemalik Bende yarim.oaket makarna haşladım salçalı yoğurtlayıp yiyorum 😂😆 ama benim bebis şu an dışarda uyuyor yatağında 😆 😲
Minikkalbim19 Kurbagaannesi şimdi yeyince kasıkta biraz ağrı oldu psikolojik olarak yediklerimin yavrusuma gittiğini düşünüyorum 😁
Merveegazann Minikkalbim19 sen 10 haftalıksın tamam anlarım ben 26 haftalığım bana noluyosa dün gece 4 te açım deyip kocamı kaldırıp yemek yedik şimdide oturdum yine yemek yiyorum bu gidişle doğuramam ben 🙈