Sevginur61 Kızlar merak ettim ben yemem çoğalmasına rağmen neredeyse hiç almamışım diyebilirim 1 kilo. Normal mi sizce siz kaç kilo aldınız ? birde karnınız çkktı mı 🤭🤭
Yasminnnnn Sevginur61 16 haftalık iki kilo almışım karnimda belli ediyor ikinci gebelik diye ilkinde daha çok kilo almıştım ama hiç karnim yoktu bunda daha az kilo şuan ama karnım belli ediyor 😂
sudedemirr Sevginur61 zaten o hftalarda kilo almamanız normal, ben 4 kilo vermiştim ilk gebeliğimde, şimdi 13 haftalık hamileyim 2 kilo verdim. Yani ne gibi anormallik olabilir?
Hulya-003 Sevginur61 en son hiç kilo almamıştım şu an 16 haftadayım kilo mu bilmiyorum almışımdır herhalde çünkü bayağı karnın çıktı
Sevginur61 Yasminnnnn canım benimki normal mi sence doktor da söyler gerçi ama az mı kilo alıyorum bende ne 😁🤭
kubranurleo Ben ilk üç ay kilo vermiştim 4 kilo verdim 5 kilo geri aldım. Yani toplamda 1 kilo diyebilirim hamilelik öncesine göre.
Sevginur61 kubranurleo ama öyle düşünme 4 kilo vermişsin ama geri 5 kilo almışsın vücudun almaya elverişli sanırım ben gece yarısı da yesem almıyorum
Yasminnnnn Sevginur61 Canım önemli olan zaten bebeğin kilo alması gelişimi doktor bana öyle demişti yani seni kilo almaman yada alman önemli değil bebeğin kilosu haftasına göre uyumlu olduğu sürece sıkıntı olmaz kaç gram bebeğin şuan da
kubranurleo Sevginur61 Evet hiç mide bulantısı filan yaşamadım ilk günden beri iştahım çok açık. Gece gündüz yiyorum normaldir kilo almam :))
B55 Hayırlı akşamlar bende 3 kilo verdim mide bulantısı ve yanması beni mahvetti ikinci gebeliğim bu ilkinde bu kadar değildim cinsiyete baktırmadım ama 14+1 im Salı günü belli olur mu gideceğim sizin belli mi annişler merak ettim
Sevginur61 Yasminnnnn değişmez mi ama ya bizim doktor da tahmin var ama emin olamam 1 ay sonra söyliyim dedi
Sevginur61 sudedemirr bu haftalarda normal olduğunun farkındayım ama kilo alanlar da var 4. Aya giriyoruz yani merak ettim az mı kilo alıyorum diye
Nes7616 Sevginur61 ilk üç ay kilo verilmesi normal hatta beklenen bi durum bende 2 kilo verdim 3. Aydan sonra geri almaya başlıyorsun
Sevginur61 Nes7616 ben hiç vermedim o yüzden daha fazla almış olurum diye dişündüm hiç kusma falan yaşamadım