HESA20 Busraltn ben de negatifi görücem diye üzülüyorum ama testlerde negatif cıka cıka alıştım bu ay gebelik yok büyük bi ihtimalle de başka tanıdık doktora sordum o da en iyisi kan testi dedi onun için sabah kan vericem dua edelim birbirimize 🥹
tugceck Busraltn benimde 10 gün geçikmişti normalde 1 hafta ileri attığı oluyodu heran adet olacakmışım gbi karnım ağrırdı göğüslerim hassastı asm ye gidip test yaptrdım ve müjdeli haberi aldım 🤭
Busraltn tugceck hiç gebelik testi yaptınız mı? Benim testim hep negatif prodoctor erken gebelik testi yapıyorum bide
tugceck Busraltn evet yaptım çizgi çıkıyodu ama net değildi 2tane yaptım ikiside silikti snra kan tahlili verdim
mombarbie_ Busraltn gebelik düşününce yumurtlama takibi yapmak çok önemli stres kaynaklida gecikme olmuş olabilir
Busraltn HESA20 evet edelim umarım rabbim 4 gözle beklediğimiz sağlıklı bir gebelik nasip etsin bize beklentimizi ümitlerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏼🥹
HESA20 Busraltn Allah’ım pozitif sonuç almayı nasip etsin 🤲 benim çıkmadı daha sağlık ocağında verdim bnde
HESA20 Busraltn üzülme canım vardır Rabbimin bir bildiği zamanı var demek ki Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin vakit kaybetme bir kadın doğumcuya git bakalm neden böyle oldu