sonsuzmasalim worin evet reformhauslarda satiliyormus ama carsiya gitmeye üsendim🤣 amazondan siparis verdigimde iki günde geldiydi zaten ama suan feiertaglardan dolayi sürer kesin🤷🏽♀️
worin sonsuzmasalim kesinnn😂 benim de yavas yavas kaslarım ve kalça kemiklerm ağırmaya başladı.. inşallah iyi gelir banada🤗
iremby Derya341986 doktorum perine masaji dedi(doktoruna sormadan yapma) , gogus ucu masaji zeytinyağı ile dedi, çömel kalk dedi 10 kere yap 3 kere günde, yuruyus birde
AygyulSina worin 35 haftada falan baslama 37 haftafa baslaman gerek gunder bir fincan. 38 hafta pause 39 haftada gunde 2 fincan. 40da pause. Fazla icersen bu sefer yirtilman olur faydasi olsun derken sen zararli cikarsin
sonsuzmasalim AygyulSina aldigim cayin arkasinda öyle yaziyor ve internette cogu sitelerde öyle yaziyor. dogum yapmis olan kisilere de sordum onlarda 35 haftalikken baslamislar. bende zaten iki hafta önden gelistigi icin bende basladim 35 haftalikken.
AygyulSina worin 35de bebek daha yeterince gelismis olmuyor bile interneteki her bilgi dogru degil. Perine mesaji bile 36 haftada baslaniyor
sonsuzmasalim AygyulSina perine damm mi oluyor? onu bana ebem 34 haftalikken basla demisti ama onu yapmadim. zaten yirtilacagin varsa yinede yirtiliyorsun kommt wohl auf das Gewebe an.
AygyulSina sonsuzmasalim evet damm oluyor ben baslamadim henuz yapicam insallah su son iki hafta hergun yapicam
Annesininbalbocugu Derya341986 Son 2 gün kaldı hiç birşey yok resmen gelmek istemiyor oğlum herhalde içimde kalicak 😌
sonsuzmasalim AygyulSina iyiyide tanidiklarimin coguda 35 haftalikken baslamislar zaten ve bir sey olmamis dediginiz gibi bi hafta ara vererek icmisler onlarda. zaten dedigim gibi bende iki hafta önden gelisiyor. 38+0‘e kadar gelmezse suni sanci vermeyi düsünüyorlar o yüzden bende bi sakincasi yok ama tabi doktora da danismakta fayda var 😊
sonsuzmasalim AygyulSina bu son iki hafta derken🙄 cok gec kalmissiniz sizde ama ona🤔 benim hebamme 34 haftalikken basla demisti ama ben gerek duymadim cünkü tanidiklarimda yapmis yinede yirtilmislar 🤷🏽♀️ insallah sizde faydasi olur
AygyulSina sonsuzmasalim gec kalma sebebim 36 haftada sidetli dis agrisi cektim. Disimi cektiler. 37 haftadada yogun randevu trafigi vardi onu dusunucek seyim yoktu