sonsuzmasalim Derya341986 bizede son 30 gün kaldi. ahududu yapragi cayi iciyorum ben insallah faydasi olur🙄
YagizAsyaMom Derya341986 yürüyüş yapınca kasılmalarım gitti ağrılarım azaldı artması gerekiyordu 🤦♀️ gelmeyecek bu bebeler sanki
asminko345 Derya341986 Son 3 gün Bir ton İş yaptım perdemi yıkamadım dolapları mı çekmedim ama bebişin Çok hareketli ne Ne su Ne nişan Ne sancı Yalancı bile yok 🥴 Perşembe’ye kadar geldi geldi yoksa suni alıcam bende 😑🤮
Derya341986 Merveee1 doğru cnm ama üç gündür yürüyorum valla havaları umursamadan , ekzersiz yapıyorum ama ağrılarım azaldı resmen
Derya341986 krkslagmz valla cnm heralde onu da görücez hoş sağlıkla doğsunlar da gerçekten erkekler bekliyor heralde ya😔
worin sonsuzmasalim ne zaman içmeye başladın cnm😬 ben doktora gidince başlıyayım mı diye sorcaktm ama daha var gitmeme malum🤷🏻♀️
sonsuzmasalim worin ben 35 haftalikken basladim icmeye canim günde bir fincan iciyorum. 37 haftalikken iki bardaga cikaracam😅
worin Derya341986 Almanyada rahim kaslarını gevşettiğini ve rahim ağzını yumşattığını söylüyor doktorlar😬 yardımcı olur kesin cnm:)
Esilaminel Derya341986 bizimde son 15 bugun doktor kontrolum vardi ahududu yapragi cayini sordum kullanabilirsiniz dedi... 3 adet hurma önerdi...
Derya341986 YagizAsyaMom valla sorma bide benm plesentada yaşlanma varmış bekmelemeyexek 40dan sonra doktor hayırlısı olaun hakkımıda
Derya341986 asminko345 valla benm iki gündür daha az hareketli hareketsiz değil ama önceki günlere göre daha az hareketli benmde öyle olucak heralde