Sinem_2534 Elif_49 Evet istanbulda oturuyorum ben canim Bu dediğim hastane ve haseki egtim ve Araştırma hastanesi
Nurdoga Elif_49 canım duruş yada bebekler birbirine çok benziyor ama içimden geçen kız ama benim suanki karnımdaki bebesime benziyor bana erkek dedi ama bacak arasını grdulermi doktr yoksa gstermiyormu
Nurdoga Elif_49 canm hatta çekeyim ataym Instagram min varsa oku gerçekten çok şaşkınım sağlıkla gelsin tabiki ama olabilir bakalım hayrlisyla inşallah
Elif_49 @Nurdogan isim söyleyin isterseniz ben bakiyim yada nasıl yapabiliriz 🙂O kadar heyecanlıyım ki Allah bağışlasın bizlere inşallah 🌸
Gorkemm Elif_49 hayır birde özele gidiyordum ama bizimkinden kaynaklıymış ya kordonu almış bacak arasına öyle olunca gözükmemiş tabi detaylı da bile baya uğraştı doktor bıraktırmak için
Alpsmommm Elif_49 16 da kız gibi dedi 17 de net kız dedi perşembe yine gidecem 19 haftalık oluyorum değişmez sanmıyorum
Alpsmommm Elif_49 yok hayır oğlumda 18 de söylemişti bunda cihazı değilmiş öylelikle 16 da söyledi normalde devlet hastaneleri 18 den önce söylemiyordu ☺️13 haftalık sorduğumda küçük demişti