Aysemm44 _Rojbin_ Bende 28+1 oldum aynı durumdaydım normal bundan sonra nefes darlığı hızlı yorulma devamlı ağrı olması normal dahada çoğalacak
Liyamm1 _Rojbin_ ben 2 haftadir bel agrisi çekiyorul uyuyamiyorum 😶 normal mis dahada artaçakmis bebegin kilosu ile vs ://
Deletedmom_88 _Rojbin_ ikisi de bebişin büyümesi ile ilgili çok normal 🥺 hem diyaframa baskı yapıyor olması hem de bu haftalarda kalp-nefes şikayetlerinin artması sebep oluyor. Bebiş aşağıya indikçe nefes alış verişiniz de rahatlar biraz
Aysemm44 _Rojbin_ Benimde aynı valla hep yorgunum ağrım var hiç bi iş yapasım yok devamlı yatıyorum nefesim daralıyor
busraaa10 Liyamm1 ben bel ağrısından ayakta duramıyorum nasıl geçicek bu bel ağrısı 30 olduk bugün 🥲🥹
_Rojbin_ Liyamm1 bende aynı şekilde bel ağrılarım başladı 29.3 günlük olduk sağ sağlim aylarimizi doldursaydik 🤲🏼
Cigdem127 busraaa10 ben 31 hastalığım karnın ağrıyor aciyo resmen ve nefes almakta zorlanıyorum sizde varmi aynı belirtiler kizlar
Kbr-ozcn Sırt ağrısı ön kaburga batması gece hiç ama hic uyutmuyor ne tarafa donup yatacağımi bilemiyorum artık 29 haftalığım 😒
busraaa10 Cigdem127 bende karın ağrısı yok ama nefes almakta bende zorlanıyorum burnum tıkalı gibi hep 🥲