teachermomyy23 Zumrakus düştü canım ama yeterli düşüş olmadığı için doktor 2.doz iğneyi uyguladı riske atmayalım dedi yarın tekrar kan vericem umarım iyi bir düşüş olmuştur artık 🙏
YgzAlp2536 @“Ceeee”# teachermomyy23 geçmş olsun 🌸 Benim iğneden sonra 2 kere kan verdim en son 5 e düştü beta 1 haftada 119 dan düştü bu değer
teachermomyy23 YgzAlp2536 senin değerin düşükmüş canım ben 735 de vuruldum iğneyi sonra 1000 e çıktı sonra 900 e düştü yeterli düşüş sağlanmadı doktor 2. Dozu uyguladı şuan 500 değerim ve kanamam var umarım bir önce benimde düşer değerim
YgzAlp2536 teachermomyy23 Değer 5 e düştü en son daha kan vermedm dr lada görüşmedim. Psikolojik olarak biraz iyi değilm kanamam sonlandı bayağı oldu ama bugünlerde kahverengi hatta baya koyu siyah renkte pıhtılaşma şeklnde geliyo bi sorun mu var bilmiyorum
Nmtsfa YgzAlp2536 evet canım düşüyor benmde öyle oldu 10 günü aşkın kanamam olmuştu hep kan verdim beta normale gelene kadar kontrol etmişlerdi
Nursotu Lavinia96 bana iğne olarak değilde yarım saatlik 50 ml serum olarak verildi bi farkı var mı genelde herkesten iğne olarak duyuyorum ama ben serum olarak aldım