Suu Arkadaşlar ben 4 aylık hamıleyım aşırı derecede çiğ köfte yıyorum 😞kendıme engel olamıyorum sureklı yemek ıstıyorum aklıma gelmeye görsün zararı var mı😞
SeNeM Suu etsiz yiyorsan bi sakıncası yok. Sadece bulgur ve acı senin mideni rahatsız edebilir ona dikkat et🙂 afiyet olsun 🙂
Caglaa Suu aynen bende öyleyim 🙂 Hazır çiğköftecilerinkinde zaten et Yok. Bende korkarak yiyordum sordum et koymuyorlarmış. Rahatlıkla yiyorum bol bol 🙂
Pinkoloji Suu içinde çin tuzu ve et bulyon varmış katkı maddesi onlarda. Gebelikte zararlı olabilir diye okumuştum. Canın çok istiyorsa yapacak bişey yok 😊 ama yinede fazla yeme bence dikkatli ol canım benim😇
Kardelen35 Kızlar bende de öyleydi ilk aylar çevremdekiler senin bebiş Kız Heralde diyordular sizin cinsiyet belli mi
Suu Kardelen35 valla Benım kı erkek bana sorsalar en cok ne yıyosun dıye çiğ köfte derım Etsız olanından yıyorum ıyıde bır yer canım ısteyıncede kendımı kotu hıssedıyorum yememekte zorladığım zaman aldığım 3 kıloyuda kesın bundan almışımdır 😂
Suu Caglaa afıyet olsun vala bızlere 😊ben akşamları mühakkak cıkolata yıyorum bebek hareket Etsın dıye bıraz fazla hareket var ama oda gazdır kesın 😂ama ufak ufak tabıkıde hareket oluyo sız neler yıyorsunuz 😊
Suu Pinkoloji dıkkat etmeye calıssamda olmuyo 😞ınsallah bırsey olmaz başka şeylerden bol bol verıyorum vıtanını falan bundan bsy olur dıyede korkmuyo degıldım
Miniminilina Doğudaki ablalarımız seneler önce etli çiğ köfte yiyerek ,sapa sağlam çocuklar doğurmuş.son yıllarda çiğ et yememeye özellikle dikkat ediliyor.doktorlar öyle deyince hepimiz dikkat ediyoruz tabii napalım.
Mir Miniminilina ama şimdi adamların eti nasıl yaptıklarını bilmediğimiz için allah korusun parazit falan kapsak önceden herşey ne güzel kendin üret kendin yap ye idi. ☺
Mir Suu içinde et olmadığı sürece bir sakıncası yok. Sonuçta bulgur yani sık limonu yeşillik ohhh afiyetle ye gitsin yarasın yavruya ☺
deletedmom41 Ben de ilk aylarda her gün yiyordumm tatlıyı 3. Ayımda ağzıma sürebildim 🙈 ekşi acı çekiyordu canım çok fena hala ekşi acı tuzlu yiyorum gerçi tatlıyı canım genelde yemekten sonra çekiyor o da çok çok değil ve cinsiyet erkek 😊 bu arada yiyeceğin yerde içinde çiğ yumurta varmı diye sor yoksa o markadan ye o da önemli ☺
Caglaa Suu Ben elime geçen herşeyi yiyorum. Benim canım çokta istemiyor şekerli şeyler. Çikolatayı ultrasona girmeden önce yiyorum 🙂 Çok kasma zaten sende canın ne istiyorsa ye iç. Sadece o çiğ ete dikkat et 🙂
Suu Esmaecrin soruyorumda aslında et katkısı varmı dıye yok dıyolar çalıştığım yere yakın oluncada her fırsatta löp götürüyorum