Kızlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar çok şükür sonunda bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu. Canım kızımı 6 Mart saat 14.01de kucağıma aldım . 6 Mart sabahı eşimi 07.30da işe gönderdim ardından yatıp uyumak istedim 08.30 gibi kasıklarıma öncekinden çok farklı tarif edemeyeceğim bir sancı girdi hemen eşimi aradım eve geldi sancılarımın sıklığı arttı 3 4 dakika da bir 30 saniye aralıklarla giriyordu. Hastane evimize 20 dk mesafe de hastaneye gittiğimizde doktorum muayene etti ve açıklığımın 5 6 cm olduğunu söyledi o sırada suyum geldi saat 10 gibi yatışım yapıldı sancılarım şiddeti arttı sıklaştı acı eşiğim düşük olduğu için epidural önerdiler 11 gibi epidural yapıldı sancılarımı sadece sızlama şeklinde hissetmeye başladım ardından 13.45 gibi doğumhaneye alındım açıklığım 10 cm olmuştu 14.01de yavrumu kucağıma aldım benim için ıkınma kısmı biraz zor geçti yönetemedim yırtıklarım oldu dikişim atıldı ama hiçbiri dayanılmaz acılar değildi . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin 🌸🌸🌸🤩☺️